понеделник, 14 февруари 2011 г.

My Toxic Valentine =)

За някой това е най - щастливият ден.Деня на влюбените.Но никой не се замисля,че има депресанти,чиито ден е сасипан!
За нея - Жечка,това беше просто празника на производителите на плюшени мечета и вносителите на цветя.Тя мразеше света.Идваше от името й - Жечка.. Необичайно име.Повечето хора я избягваха,точно заради това необичайно име.беше нейното проклятие.Едно просто " обичам те " щеше да я размекне,но кой щеше да каже думите " Жечке,обичам те " без да се изсмее в лицето на бедното момиче.
- Жечкеее!Жечке маа,обръни се! - крещеше простата й майка,преди да я испрати до автобуса за училище.
- К'во? - отговори Жечето с тежък глас.
- Съседското дете,те кани на среща за днешния празник!Казах му че си съгласна да излезете,все пак той е единствения ти шанс.
- Мамо,съседското дете е кюфте! - така се отнасяха с свърх дибелите в техния окръг.
-Но аз вече му казах да те вземе след даскало! - и отново майката разочарова щерка си.
   Жечка продължи по своя нечестен път,за да претърпи още провали в училище.Както винаги всички я "поздравяваха" ..
 - " Ооооо,Жечкее, драстииииии!",след което я замеряха с най-близкото до ръката си. Постоянно я обиждаха - дори и на този "светъл празник"! Тя беше тяхната Токсична Валентинка.. Е,даскалото свърши,което означаваше среща с съседското движещо се Кюфте!Срещата не мина особено добре - Жечка не се държеше топло с Кюфтето
- Жечке .. Обичам те! - опитваше се да каже момчето кюфтенце,но проклятието му се изпречи на пътя - опитваше се да изрече името й,но даже той се запря на Жеч..
   Жечка се прибра отчаяна у дома,очаквайки майка й да започне да я разпитва за срещата й.. Но когато се качи в стаята си забеляза че някой беше написал на прозореца й " ТОКСИЧНА ВАЛЕНТИНКА" .. Наистина Жечка имаше лоша съдба,но с времето всичко се оправяше.. 

На края на свещената гимназия Жечка беше намерила своя Жечко..  =) 
- Обичам те,Жечке! - прошепна тихичко той в ушото й на следващият Трифон Зарезан..
- Обичкам те,Жечко! - прошепна му тя.

КРАЙ! :D

1 коментар:

  1. [20:42:03] Mercury comet **: омг (rofl)(h) Вано, това е най миличкото нещо, най психясалото нещо, най изперкалото нещо, най депресиращото нещо и в същото време най оптимистичното нещо на света!

    П.П. Обичам те, Емилке! :*

    ОтговорИзтриване