вторник, 13 септември 2011 г.

The Big Bang theory (4x23)

Пени: Направи ми услуга и поеми седма маса.
Бърнадет: С 54 кг расовия годеник,който е предразположен към афти и конюктивит?
Пени: Не, за мен той седи с бившия ми и красивата му преуспяла приятелка,която ме кара да се чувствам като беззъб оклахомец.

Бърнадет:Да я олея ли с гореща супа?

събота, 3 септември 2011 г.

Fringe quote...

Peter: You can take as many pills as you want, I'm not going anywhere.

Olivia: You're not real.

Peter: Look I understand why you agreed to take the tests; you just want things to go back to normal. To be the Olivia that you think you should be. Unfortunately that's not going to happen, because you are not their Olivia

___________________________________________________________________________

Питър: Можеш да изпиеш колкото хапчета поискаш - няма да се махна.

Оливия: Не си истински.

Питър: Виж,разбирам защо си се съгласила на тези тестовe;иска ти се нещата да са като преди..Да си тази Оливия,която мислиш че трябва да си,но за жалост това няма да стане
,защото ти не си тяхната Оливия.

Fringe quote..

Olivia: It just makes me wonder if he feels the same way. And, I would understand if he did. I was her for a while, and she's like me, better.

Nina: Oh, Olivia..

Olivia: No, I mean, she still has her mother, and she wasn't experimented on as a child, and she can laugh, she has real friends, she even wears a dress every once in a while.
________________________________________________________________________________

Оливия: Кара ме да се чудя дали и той се е чувствал по същия начин.Бих разбрала ако се чувства така.Бях нея за малко.. и тя е като мен,но по - добра.

Нина: О,Оливия..

Оливия: Не..Имам предвид,тя все още има майка си..и не са експериментирали върху нея като е била дете, и тя може да се смее и да има истински приятели.. Дори може да носи и рокля от време на време.