сряда, 22 декември 2010 г.

Време за критика ..

Да,знам станах скучна.
Ама какво става бе хора?! Ви Бокс-а стана като Youtube.Хубаво,добре е да има нов облик,но ако исках да съм в YouTube,щях да си вляза там!И Facebook осраха ( с извинение! ).Нов,нов,ама ТЪП!Половин час се опитвам да вляза и в Skype.От Firefox-a ми забива Skype-a,а от  Safari-то целия компютър :D ..Не зная какво да си мисля вече.Не знайно как се сетих,че и образователната ни ситема не струва :D.И като за последно " Абе де спри с тоя дък фейси не си па ча толко убава :D ".. Амин!

Размисли в 4:44 ( лека изповед)

В поредната безсънна нощ се замислих за поредната глупост.Незнайно как от толкова мислене,най-после измислих нещо: .. Момичета замислете се,колкото повече момчето което харесвате споделя с вас,толкова повече Ви има за по - близка,но не като нещо повече,а просто като по - добра приятелка ( за всички които четат това - съжелявам,ако съм поредната Кучка която Ви разбива мечтите ).Като шамар в лицето.
От гледна точка "момиче към момче" - Момичето започва да споделя повече с момчето,мечтаейки той да я опознае и да стане като в приказките - " .. И принцът се влюбил в принцесата".Кучката в мен отново се проявява - в истинския живот ПОЧТИ никога не става така ( не трябва да забравяме Мега Късметлийките,дето всяко желание им се изпълва на третия ден,точно както в приказките) - това което наистина става е точно обратното на първоначалния план - по някое време историите свършват и там започва досадата.Около 30% от Кучките,са такива защото някой гадняр им е разбил сърцето.

Мисъл номер 2 : ЛОЛ ( lol = laughting out loud ) стана новото: няма какво да ти кажа,но не искам да спирам да си говорим ( в повечето случай вече - пишем ).

Мисъл 3 - Е последната ми мисъл  е по - "лична" .. Защо се превърнах в Това .. От миличкото,добро момиченце станах кучка.Заради разни глупаци дето ме търсят само за услуги,постепенно се превръщам в по - голяма и все по - голяма гаднярка.Май и аз ставам като тях ..  Всички ме търсят като се депресират.Ами да аз  не заслужавам да се забавлявам с тях,а съм психиатър и трябва да им слушам тъпотиите ( разбира се,за всяко правило си има изключение).Ами знаете ли какво .. Майната им .. Майната им на всички,които ми се държат като най - близките приятели като трябва да научат клюката,майната им на всички кучки (ммда май туко що казах майната ми ;дд ),майната им на всички проблеми с които се занимаваме всеки ден,майната им на депресантите .. _|_

Е след тази изповед искам също да честитя на всички предстоящите празници и искренно се надявам да си прекарат добре.Приятна "ваканция" ^^